אחת המסעדות הוותיקות והמצליחות בישראל מזמינה אתכם לארח את האירוע הבא שלכם בלופט החדש שלה. נוף ימי מדהים, תפריט מזמין ומעורר תיאבון, הפקה מוקפדת – ביסטרו 56 לשירותכם.
בריזה ימית זה אחד הדברים הבודדים שעדיין נמצאים בלב הקונצנזוס הישראלי. אין אחד שלא היה מסכים ליהנות מארוחה טובה מול הים כשריחות הבישולים מתערבבים עם האוויר המלוח, השחפים צועקים בשמיים ומפרש לבן מלבין באופק.
ביסטרו 56 נוסדה בשנת 2004 על ידי משפחת ווגנר ומאז מובילה את ענף המסעדות הכשרות בישראל. סוד ההצלחה של המתחם טמון בשירות ברמה גבוהה וחומרי גלם טריים ואיכותיים: דגים טריים, בשר שעבר יישון מבוקר, מגוון פירות וירקות ותבלינים טריים – כל אלה בונים יחד את התפריט שנבנה ע"י שף גבריאל אוחנה בעל ניסיון רב שנים גם בזירה הבינלאומית. אוחנה מנצח על מטבח פתוח, כל המנות בו מיוצרות לעיני אורחים ומוגשות לשולחנות. האוכל במטבח כשר, מה שמושך למסעדה קהלים שונים ומגוונים, מכל קצוות הארץ וגם תיירים מחו"ל שמצפים לאוכל הישראלי, ששמו הולך לפניו.
בתפריט המסעדה ניתן למצוא מנות מהמטבח המקומי המסורתי לצד מנות פרי המצאת השף של המקום. תפריט 'ביסטרו56' כולל, למשל, המבורגר עסיסי, צלעות טלה, שיפודי אנטריקוט, סטייק פרגית במגוון רטבים, פילה סלמון או דג מוסר, מנות המתאימות לכל חך וגם לכל כיס. ישנן גם מנות טבעוניות, כגון פסטה ברוטב פטריות עם מחית כמהין על בסיס שמן זית, בצל ויין אדום. גם תפריט הקינוחים היצירתי מפתיע עם מנות כמו טארט לימונצ'לו, מקרון ענק עם קרם פטיסייר פירות יער וסופלה שוקולד חם, שאף אחד לא יהיה מסוגל לסרב להם גם אחרי המנה העיקרית הכי טעימה.
המסעדה ממוקמת בקומה השנייה של קניון ארנה בהרצליה, עם נוף מרהיב למרינה: מי טורקיז, יאכטות, מפרשיות ואם הגעתם לאכול ארוחת צהרים מאוחרת או ארוחת ערב מוקדמת, תזכו גם לצפות בשקיעה שכאילו ערוגה מאינסוף גוונים וצבעים – כחול, ורוד, סגול, אדום, צהוב וכתום.
בשנת 2013 החליטו בעלי המקום לתת מענה גם לאירועים משפחתיים ועסקיים עם מספר רב של מוזמנים, ובעקבות כך נפתח גם לופט אירועים, גם הוא משקיף אל הים, בתוכו 3 חדרים פרטיים המתאימים לסוגי אירועים שונים. הלופט ממוקם בצמוד למסעדה ולמטבח הפועם והיצירתי שלה וניתן לארח בו אירועים מ-20 ועד 200 מוזמנים. בלופט מערכת הגברה ותאורה מהמתקדמים ביותר, מסכי ענק, הוא מאובזר ברמה טכנולוגית עליונה מה שגורם לו להיות מתאים לכל סוגי האירועים. השילוב המנצח בין מתחם אירועים למסעדה, מאפשר ללקוחות ואורחיהם לחזור לשם שוב ושוב, בהרכב שונה, בין אם מדובר בקרובי משפחה או קולגות לעבודה.