הצעירים שבינינו נולדו אל תוך העולם הקולינארי של מסעדות, תוכניות אוכל ומאסטר שפים שהפכו לגיבורי תרבות. ההורים שלנו, לעומת זאת, עדיין זוכרים את השממה הקולינארית, את החצילים בטעם כבד ואת השיפודיה המקומית שרק שם אפשר היה לחגוג אירוע ראוי לשמו.
ומהצנע הגענו עד הנה…
היום, המטבח הישראלי הוא מהמסעירים בעולם. שפים ישראלים כובשים את בירות העולם, מנות ישראליות מככבות בתפריטים של מסעדות מישלן וחומרי גלם ישראלים, כמו פתיתים, מפארים מנות של שפים מפורסמים. VALLEY מביאה את כל השפע הזה לאירוע החשוב ביותר שלכם.
התפיסה הקולינארית של VALLEY מתבססת על המטבח הישראלי החדש. מטבח שהוא פסיפס מרהיב של 70 תרבויות, השפעות שהתמזגו יחדיו לכדי מטבח טעים וטרי, עשיר וצבעוני, חדשני ועדיין בגובה העיניים. מהקציצה של סבתא עם קריצה מודרנית ועד מלבי מקומי בניחוח אירופאי.
כל המנות שלנו עשויות כאן, במקום, ממיטב חומרי הגלם המקומיים והטריים, והן מוגשות בנדיבות וביצירתיות, בדיוק כפי שאנחנו, הישראלים, אוהבים.