ראשי / זוגות / איזה כיף להכיר – ארמוניה – מתחם האירועים הכי יפה בטבריה

איזה כיף להכיר – ארמוניה – מתחם האירועים הכי יפה בטבריה

מתחם האירועים הטברייני ארמוניה מהווה סיפור הצלחה כבר מהפתיחה, לפני 7 שנים, פרק זמן לא מבוטל בעולם האירועים. נדמה שאחת הסיבות המרכזיות להצלחה היא העובדה שהנפשות הפועלות מצאו את המתכון המנצח ליצירת אפקט הוואו שכל הזוגות חולמים עליו.

בדיוק בשלב בו זוגות האביב והקיץ מחפשים את המקום המושלם לאירוע שלהם, ישבנו לשיחה קצרה עם מעוז ייגר, המנכ"ל, ושגית פרג'ון, הבעלים. אז אם טרם יצא לכם להכיר את ארמוניה, (שילוב של המילים ארמון + הרמוניה), עכשיו זה הזמן האולטימטיבי להבין על מה כל הצפון מדבר.

על זה כולם מדברים. צילום: אוסקר פרו

יש למה לחכות

האנשים שמאחורי ארמוניה לא נחים לרגע, ולא מפסיקים לחשוב כיצד להביא לקהל את הטוב ביותר. במהלך ספירת העומר באביב הקרוב, תיערך במקום מתיחת פנים יסודית, שתהפוך אותו ליפה ומשוכלל מתמיד, וכבר עכשיו ההתרגשות רבה. במקום ייבנה מבנה חדש ומהמם, גם מבחוץ וגם מבפנים, משודרג ומשופץ. "בקיצור, יש למה לחכות", מסבירים מעוז ושגית.

סיבה להתרגש. הדמיה: איציק לוי
מוכנים לזה? הדמיה: איציק לוי

על קצה המזלג

"מגיעים אלינו מכל הצפון: מראש פינה, רמת הגולן, עפולה, בית שאן, וכמובן טבריה", מסביר מעוז. "אנחנו מתמחים בחתונות, אבל עושים את כל האירועים – בריתות, מסיבות מצווה, אירועים עסקיים ועוד". אחד היתרונות המרכזיים של ארמוניה הוא הגודל: לא פחות מ-1,000 איש יכולים להתארח בנוחות באירוע, מספר גבוה במיוחד בשביל מתחם אירועים שממוקם בלב עיר. כמו כן, במקום תמצאו גן טרופי מהמם שאין לאף אחד אחר, קומת לובי מעוצבת לקבלת הפנים, סוויטת חתן-כלה מפוארת, והכי חשוב – יחס אישי וצוות שילווה אתכם יד ביד עד שתגשימו כל חלום.

דמיינו את עצמכם תחת החופה הזאת. צילום: אוסקר פרו
פשוט מהמם. צילום: אוסקר פרו
אווירה טרופית בלב טבריה. צילום: אוסקר פרו
אין יפה מזה. צילום: אוסקר פרו
גדול מהחיים. צילום: אוסקר פרו

פשוט גורמה

בשבועות האחרונים, השף המנוסה שלומי קופל, דמות מוכרת בעולם האירועים בצפון, הצטרף לצוות ארמוניה, הפך לשף הראשי וכמובן לא ויתר על רענון התפריט. תחת ניצוחו, יוצאות בכל אירוע מיטב מנות הגורמה שלא נופלות משום מסעדה תל אביבית מדוברת. "בין מנות הדגל נמצא דואט פילה בקר וצלעות טלה, וכן סינטה על גריל פחמים בציר בקר ויין. התפריט הכי עשיר שיש, המנות מותאמות לכל קהל יעד, ומדובר בלא פחות מחוויה קולינרית מושלמת", מסביר המנכ"ל.

התפריט בהרמוניה הוא שילוב מדויק בין מזרח ומערב, בין המגמות הקולינריות של הרגע ובין מנות שלעולם לא ייצאו מהאופנה, ומותאם בדיוק לחך הישראלי. כמו כן, התפריט מבוסס על מיטב חומרי הגלם העונתיים והמשובחים ביותר שיש. בקיצור, אם אתם מחשיבים את עצמכם פודיז, ואין אף טרנד שחומק מתחת לרדאר שלכם – זה המקום בשבילכם.

כל המגמות הקולינריות כבר כאן. צילום: ליאל נחום
מנות שכולם אוהבים, בלי יוצא מן הכלל. צילום: ליאל נחום
לעולם לא מפסיקים להפתיע. צילום: ליאל נחום
מתעדכנים ללא הרף. צילום: ליאל נחום
אין דברים כאלה. צילום: ליאל נחום

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *