ראשי / זוגות / אדאו חגיגה קולינרית – התפריט החדש

אדאו חגיגה קולינרית – התפריט החדש

אדאו מציג – תפריט עדכני, חומרי גלם נחשבים, ומנות שפשוט אי אפשר לסרב להן: ישבנו עם השף וחזרנו רעבים

אדאו, מתחם האירועים שבצומת כנות, ידוע כבר זמן רב בתור פורץ דרך בתחום הקולינריה, באירועים ובכלל.

מה יש בקולינריה, שהופך אותה לכל כך משמעותית להצלחת האירוע? נדמה שנאמר כבר הכל: מדובר בחוויה שמערבת את כל החושים.

בשנת 2020 האורחים מגיעים לאירוע עם מצלמות שלופות ומנציחים כל פרט, בעיקר המנות.

רוב האורחים (גם אם לא כולם יודו בזה) מפנים מקום בבטן כבר מהבוקר, בתקווה לחוויה קולינרית מסעירה.

כמובן העובדה שהשפים הם גיבורי התרבות הגדולים של הרגע מוסיפה למעמדה עוד קצת של הקולינריה.

פרגית אסיאתית. צילום: אפיק גבאי

אירוע מוצלח מתחיל בתפריט מוצלח

באדאו לחלוטין מודעים לחשיבות המטורפת של קולינריה ומקפידים ליישם. מאיר אברג'יל, השף הראשי של אדאו מלווה את המקום מאז הפתיחה.

הוא צבר ניסיון רב מאחורי המחבתות והסירים, מאז שהחל לעבוד במטבחים של מתחמי אירועים בגיל 15.

עדיין, הוא לעולם לא מפסיק להתעדכן במגמה הקולינרית של הרגע. בדיוק עכשיו, כשההכנות לעונת החתונות הקרובה נמצאות בשיא, ישבנו לשיחה צפופה עם השף וחזרנו עם המון מסקנות.

עראייס טלה בגריל פחמים. צילום: אפיק גבאי

אירוע שהוא גם ביקור במסעדת שף, בילט אין

"המטבח הוא ים תיכוני שמתחדש כל הזמן, בשילוב חומרי הגלם הם הכי טריים וקונספט של מסעדה", מסביר השף.

"קונספט מסעדה פירושו הקפדה על כל פרט. מדרגת צליית הבשר שמותאמת באופן אישי לכל סועד. כל מנה נעשית בקפידה.

 "אנחנו לא מצלחתים מהצהרים אלא על המקום.

"המטבח חדשני, עכשווי, כל הזמן מייצרים דברים חדשים, תוך שימוש בחומרי הגלם הכי איכותיים שיש.

"מתחדשים כל הזמן, וגם מקפידים להתאים לכל זוג את התפריט שקולע לטעמו, למשל באמצעות מאכלים עדתיים".

טילון פטה כבד עוף ואווז. צילום: אפיק גבאי

לא משעמם לרגע

כאמור, התחדשות מתמדת היא ערך עליון במטבח של אדאו.

בחודשים הקרובים צפויים להשתלב מספר חידושים מעוררי תיאבון, שהצוות הקולינרי עמל עליהם ברגעים אלו ממש.

"למשל, בקבלת הפנים צפויות עמדות חדשות כמו קריספי צ'יקן. עוף מטוגן בבלילת בירה שנעשה באופן פרונטלי, מול האורח בקבלת הפנים.

"אנחנו גם עובדים על שילוב מאפים יוצאי דופן כמו אסאדו וכתף טלה בסגנון ארגנטינאי".

למנות הללו מצטרפות מנות הדגל של אדאו שכבר עכשיו זוכות לאהבה רבה.

 טריו נתחים המשלב שלושה נתחים שונים של בשר משובח, פילה בקר עסיסי, אנטריקוט אנגוס משוייש, נתח פרגית מובחר, ועוד ועוד.

טריו של מח עצם, נתח אנטריקוט, נתח פרגית ושומן לייה בקרם כמהין ושעועית פרימיום. צילום: אפיק גבאי
פילה בורי מטוגן, כרוב מדורה ואורז אדום עם מלא נענע. צילום: אפיק גבאי
אסאדו עגל בבישול ארוך. צילום: אפיק גבאי
טריו נתחים: פילה, פרגית ואנטריקוט. צילום: אפיק גבאי

אף אחד לא נשאר מאחור

כיאה לשנת 2020, גם הצמחונים והטבעונים זוכים להתייחסות במטבח של אדאו, בצורה מעניינת ויוצאת דופן בנוף.

"אין מנה צמחונית או טבעונית קבועה. מדי יום עושים מנות חדשות מחומר גלם אחר".

במילים אחרות, גם הצמחונים והטבעונים כבר יודעים – אין רגע דל במטבח של אדאו.

אקלרים, מקרונים ופבלובות בפלטת הקינוחים. צילום: אפיק גבאי
פלטת היער השחור בגרסת אדאו. צילום: אפיק גבאי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *