מאת: גיל אשכנזי, דניאל אליוף – כלות ישראליות
מתחם האירועים אודאון החדש, השוכן בעמק חפר, נמצא בלב התחרות הגדולה של גני האירועים בשרון. על אף התחרות, אודאון מצליח לשמור על ייחודיות שמאפיינת רק אותו. כיצד הוא עושה זאת? המבנה העצום והתפיסה הקולינרית מייצרים בידול משמעותי בעולם החתונות, והופכים את אודאון לאחד המקומות היפים והאהובים ביותר בקרב הזוגות המתחתנים. זאת ועוד, גן האירועים שייך לשמעון לוי, מהמובילים בישראל בתחום האירועים, ובעל ידע וניסיון רב שנים באוכל ובקייטרינג.
כבר בכניסה לאודאון ניתן להתרשם מהסגנון העיצובי המרשים, כאשר עמודים בסגנון רומי מקבלים את פני האורחים. עד מהרה מגיעים לאזור הגנים המטופחים, המלאים בעצים, וטבע שאינו נגמר, ובמרכזו שדרה המעוצבת בסגנון אירופאי, המשלבת פינות ישיבה ועצים מרשימים. ההשראה לאדריכלות הנועזת המאפיינת את אודאון הגיעה ממבנה תיאטרון רומאי היסטורי שנבנה במאה ה-21 לפנה"ס באיטליה. היופי, הגודל והסגנון האירופאי של התיאטרון הם רק חלק מהדגשים המאפיינים את אודאון. קבלת הפנים מתבצעת בלב גינה פריזאית ענקית ובתוכה למעלה משש עמדות אוכל פרונטליות עמוסות צבעים, חושים וטעמים. האוכל כולו נעשה מול האורחים וזו בהחלט חוויה אמיתית.
מלבד היופי האינסופי של הגן, האולם באודאון מעוצב ומרהיב ומצליח לשמור על הסגנון הקלאסי, המשלב בתוכו אלמנטים חדשניים, מערכות הגברה, מסכים ומערכת תאורה חמה, המעניקה לאורחים תחושה חמימה ונעימה על אף גודלו של המקום.
בפן הקולינרי האורחים נהנים מחוויה קולינרית לכל החושים. מטבח פתוח עוצמתי, הנמצא בלב האולם, ובו עשרות טבחים מבשלים, מטגנים, אופים ומגישים צלחות המגיעות היישר לאורחים באמצעות מלצרים. על השולחנות מבחר גדול וטרי של סלטים. מדובר בחוויה אמיתית המעניקה לאורחים אווירה של מסעדת שף. לראות איך הכל קורה, בשילוב הריחות שבאוויר, הופכים את אודאון לאחד ממתחמי האירועים הייחודיים ביותר בארץ עם סגנון הגשה שכזה. הטעמים המדהימים נוצרים בזכות שימוש בחומרי גלם איכותיים, ובישולם בצורה מדויקת ויצירתית על מנת להעניק מרקם עשיר ומדויק.
האדריכלות הנועזת, היופי האינסופי, השילוב בין עיצוב חדשני ונגיעות קלאסיות, יחד עם מנות מדויקות ושירות אדיב – כל אלה הופכים את אודאון לבחירה המועדפת, הן של הזוגות והן של האורחים.
צילום: Marvin Photography, אלי ראול, רון קובי, שי אפגי. עיצוב: בורדו עיצוב אירועים