בשורה חדשה למתחתנים בשנת 2018. בחודש ספטמבר ייפתח מתחם האירועים החדש "ADEO" בצומת כנות
נפגשנו לשיחה "אחת על אחד" עם היזם ואיש העסקים מיקי כנפו בכדי להבין את מניעיו לפתוח גן אירועים נוסף באזור הנחשב העמוס בישראל בתחום האירועים.
מסתבר, כי מיקי חושב בדיוק אחרת ומאמין כי בניית מתחם אירועים חדשני ויוצא דופן, מביא משב רוח רענן וחדש לאזור הנחשב די מיושן מבחינת גני האירועים והאולמות בישראל
אני מאמין כי כל זוג בישראל חולם ומדמיין אחרת היכן ואיך תראה חתונתם.
עם האמרה הזו, מציג מיקי את חזונו- מתחם אירועים קלאסי המשלב חלל אורבני, השקעה בטכנולוגיה עכשווית, מערכות תאורה והגברה חדישות ומסכי לדים אשר יעניקו לאורחים חוויה ויזואלית יוצאת דופן.
" הזוגות היום הינם קידמה של המחר, אומר מיקי, עלינו להבין בדיוק את עולמם הצרכני המושתת על טכונולגיה, חדשנות ויצירתיות, ללא הבנת עולמם וצרכיהם לא ניתן לקיים עסקים בעולם האירועים ובטח לא גן אירועים המעוניין לשנות את מפת האזור"
"אדאו" – הכוכב הבא בתחום האירועים
את רוב זמנו משקיע מיקי בימים אלו באתר בניית גן האירועים, מפקח באופן עצמאי על עשרות הפועלים המגיעים בוקר בוקר לעבודה, צופה, נותן הערות ומביא את החזון שלו לידי התגשמות. מיקי טוען, כי גן האירועים "אדאו" הינו הכוכב הבא בעולם האירועים: "עם צוות מקצועי, נסיון עתיר שנים בעולם החתונות והשקעה ללא פשרות בנכס , נוכל בהחלט להביא את מקומנו לאחד מגני אירועים המובילים בישראל", כך מיקי רגע לפני כניסתו למתחם הבנוי.
בעבר, הייתי חלק מבעלי גן האירועים "טרויה" , אחד הגנים המובילים בארץ ובעל מוניטין רב, הסוד הוא להתמיד, לרדת לפרטים הקטנים ללא פשרות, להשקיע כל הזמן ולייצר ללקוח ולאורחים חוויה אמיתית הנצרבת בתודעתם.
ב"אדאו" לא נמציא את הגלגל , אבל בהחלט נשפרו
אזור צומת כנות המשופע בגני אירועים שונים, ותיקים וחדשים, הפך לחלק מהווי השמחות הישראלי במיוחד לאלו מאזור השפלה, המרכז והדרום.
האזור כולו ידע עליות ומורדות, וענף החתונות בשנים האחרונות הסובל מתחרות רבה לא הטיב עימו. המחירים בירידה, עלות חומרי הגלם בעלייה והתקורות נשארות קבועות וגבוהות, כל אלו משפיעות על החלטת הזוגות ובטח על החלטות בעלי גני האירועים בנושא הרגיש – האוכל וטיבו.
לדברי מיקי סוד ההצלחה הוא לשפר את הקיים ולהצטיין כל הזמן, אסור לנוח על "זרי הדפנה" גם אם נראה שהמקום "תופס" ועובד בצורה מאסיבית וחזקה. " חומרי הגלם נרכשים אצל הספקים המובילים, ללא פשרות, צוות המטבח חייב להיות מקצועי ומנוהל על ידי שף מקצועי, סוד האירוח והחוויה נעוץ המון בצלחת ובטעמיה, אך עלינו לזכור – אנו חיים בישראל וכולנו ישראלים המתענגים על אוכל עם טעמים ביתיים, על גריל , על תיבול נכון ומדוייק. כך גם אצלנו. "
הטבה ייחודית ל 25 החתונות הראשונות
נכון להיום זה, מציין מיקי נסגרו 26 חתונות וטרם התחיל רשמית שיווק המתחם. אנו יוצאים החל מינואר 2018 במבצע השקה ל-50 הזוגות הראשונים אשר יתחברו לחלום שלנו ונעניק להם הטבה מיוחדת בשווי של עשרות אלפי ₪ ,